Travis Browne svarar Derrick Lewis om anklagelserna om misshandel

Travis Browne UFC 203

Det pratades en hel del om Travis Browne under 2015, då han anklagades av sin ex-flickvän för att ha misshandlat henne. Detta ledde bland annat till att Browne drogs från International Fight Week som hölls samma år.

Browne frikändes sedan eftersom det inte fanns tillräckligt med bevis för att han skulle ha varit delaktig i en misshandel, men ryktena har förföljt honom sedan dess. Nyligen uttlade sig hans kommande motståndare Derrick Lewis om detta, där han berättade att han tror att Browne faktiskt är skyldig.

Via MMAJunkie:

I believe it. I believe he did put his hands on [her]. But he’s looking for some motivation. I can look at that as a type of motivation as well. At the end of the day I’m not fighting to be Superman or anything like that, going like Captain Save-A-You-Know-What. I’m just really doing it for the money. I’m not really going out there trying to save these women.

Det här hade Browne att säga till sitt försvar:

The one thing I did hear him talk about was very ignorant of him to even mention. It is what it is. The great thing about this sport is you’re going to be held accountable for your words come fight night. I plan on doing so.

De två tungviktarna kommer att göra upp under Fight Night 105 i Kanada i helgen.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Coool

  Hoppas Lewis avslutar Brownes karriär. Travis måste vara den mest osympatiske i hela UFC.

  • SolklarOffside

   jag håller med, hoppas han blir lika förnedrad som ronda blev.

 • E

  ”…was very ignorant of him to even mention”

  So, i Brownes bok är man ignorant om man tar upp väldigt suspekta fall av kvinnomisshandel? Bäst av allt är att Browne inte ens kan argumentera emot utan enabrt lipar. Jag gillar inte Lewis heller iofs men i denna fight håller jag definitivt på the black beast!

  • SolklarOffside

   men tror du inte de hade hittat ngt om han verkligen hade slagit henne, i mina ögon är han helt oskyldig tills motsatsen är bevisad.

   • E

    Jag får hela tiden en känsla av att Browne, liksom Rumble, Jones, Rampage, mfl är extremt aggressiva individer som kan få ett bryt när som helst.

    • Vaettra

     Precis!

   • Pancho Villa

    Som i de flesta fall av misshandel i hemmet så står ord mot ord. Hans ex visade upp foton av blåmärken som hon påstod ha uppkommit i samband med den påstådda misshandeln.

    Det ska ställas bortom rimligt tvivel att någon är skyldig innan hen kan dömas. Det innebär I praktiken att det kan finnas en hel del som tyder på att personen är skyldig, men att man inte riktigt när upp till beviskravet för att kunna döma.

    Så nog kan det vara så att han slog henne men att det inte kunde styrkas juridiskt. Vi vet alltså inte – men det är inte riktigt så enkelt som att han måste vara oskyldig bara för att han inte dömdes.

    Rumble Johnson är en annan fighter som, vid flera tillfällen, har anklagats för domestic abuse. Han har aldrig dömts i en rättegång men jag vill minnas att han har fått strafföreläggande vid ett tillfälle.

    Jag ansluter mig till E’s uppfattning.

Fler Nyheter: