Wrestlaren Randy Orton redo att möta Conor McGregor

0096473001467746171_filepicker

UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor tar just nu en paus från sporten, men det  pratas fortfarande lika mycket om honom inom MMA. Nu har en till möjlig motståndare framför sig, nämligen WWE-wrestlaren Randy Orton som är redo för en match om irländaren kan klara vikten i cruiserweight.

Det här berättade Orton:

McGregor mötte senast Eddie Alvarez under UFC 205 då han segrade via TKO och belev den nye lättviktsmästaren.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.
 • Linus

  Randy Orton är ju en Pro wrestler. det står ju till och med i tweeten

  • Eric

   De pratar ju om att mötas i WWE, inte MMA.

 • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

  Ja, eftersom det är förbestämt vem som vinner så är det mer att se vilken koreografi de hittar på. WWE är lite som dancing with the stars på så vis, med lite mer skador. Till och med Gladiatorerna är mer riktig fighting.

  • Kenny Starfighter

   Och även Dancing with the stars har ingen förutbestämd vinnare.

   • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

    Helt riktigt, däremot är stegen och dansen helt planerade.

  • Val Venis

   Gissar att du har testat både wrestling och medverkat i Gladiatorerna? Med tanke på att du verkar ha stenkoll på vad som är mer riktig fighting än det andra?

   • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

    Eftersom WWE bygger på koreografi och skådespeleri och är förutbestämt, och fighting bygger på att vinnaren i en fight baseras på vem som slår den andre eller får den andre att ge sig, så räcker det för mig att avgöra det genom att studera grundpremisserna för de olika grenarna.

    Men såna slutsatser kanske DU inte har förmågan att dra utan att faktiskt ha deltagit? Misstänker att du då inte kan avgöra vad som är riktigt krig, det som utkämpas i mellanöstern, eller det som sker i sandlådan utanför närmaste förskola, förrän du har deltagit i båda.

    Dessa sömniga argument har aldrig fungerat. Försök igen.

    • Val Venis

     Du svarar ju inte på min fråga, vilket jag på förhand förstod att du inte skulle göra. Jag skrev att jag gissade att du måste ha testat på både wrestling och Gladiatorerna eftersom du kan uttrycka dig att Gladiatorerna är mer åt riktig fighting. Och ditt svar vart ju mer något slags försök att ”sätta dit” mig istället för att ge mig ett vettigt svar.
     Du verkar ha en sån där äcklig personlighet där du måste försöka bräcka folk med massa fakta som du letat upp på nätet, eftersom jag tar för givet att du inte upplevt mycket av det du skriver om?
     Jag gissar att du även är en person som är snabb att skrika anabola så fort du ser en person med en vältränad kropp, men du aldrig lyft en hantel eller besökt ett gym själv?
     Du drar slutsatser om saker du inte har någon vidare koll på. Jag har testat både wrestling(i Norge), och varit reserv som utmanare till Gladiatorerna, så jag har iaf lite koll på bägge sakerna som vi försöker att diskuterar. Och jag kan säga att skaderisken är rätt mycket större med wrestlingen än Gladiatorerna. Nu förväntar jag mig ett lååååångt svar där du citerar sidor och kommer med svåra ord som du letat upp för att låta påläst. Bring it…

     • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

      Jag svarade på din fråga, svaret var underförstått. Svaret byggde på ett ganska grundläggande och rimligt resonemang. Ungefär som att ”Det som sker inspelat på skiva är annorlunda mot det som sker under ett liveframträdande”, något man inte behöver ha stått på scen eller spelat in i studio för att förstå. Däremot verkar det som att du försöker ”sätta dit mig” med någon slags ”verklig erfarenhet”, trots att du vet mycket väl att WWE/WWF mer som uppgjorda stunt fights, mycket välkoreograferat men inte samma sak som två personer som försöker med alla medel och kunskaper att slå den andre.

 • disqus_rkLZcBRRIA

  Who the f–k is this guy ?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Alla från kimura i Sverige till Orton (who ever that is) i USA har Conor febern. Hahahaha men nu börjar jag tycka att det är lite överdrivet mycket onödiga nyheter. Jag menar någon måtta måste det ändå finnas.

  • Styrbjörn

   Mår du bra? Ska jag ringa ambulans?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Aha nu börjar allt make sense. Hahaha…..

    • Styrbjörn

     Hahaha vad sött att du svarar på alla och att man verkligen kan följa din bakåtvända tankeprocess nå målet allt eftersom storyn utvecklas ^^

  • Styrbjörn

   Fotis?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Yes thats me. How can I help you?

  • Styrbjörn

   MEN HERREGUD SVARA MIG DÅ SER DU INTE ATT JAG BLIR OROLIG? ;<

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ursäkta? Nu hänger jag inte med

 • Piere

  Sluta göra en stor grej av det hela och sluta vrida på det. Han utmana INTE conor! Han fick en fråga ifall han slå conor och svara att ifall conor går upp i vikt (120 Pounds) så han väger ungefär som honom (Randy Orton) så möter de varandra.

  Ni får det ut som om Randy Orton utmana Conor från ingenstans… inte ens här så slippet man Clickbate artiklar.

  • SpooglyWoogly

   Haha, det står ingenting om att han vill utmana McGregor. Det står att han är redo, vilket han är. Att du får till det som clickbait i ditt huvud är ju ditt problem

  • nazcams

   Det är bara Fotboll som trodde det. Shit for brains!

 • KimuraSugerIbland

  Vilken jävla idiot på kimura produktionen tog bort min kommentar och varför?!

  • SpooglyWoogly

   Kanske för att du skrev en idiotisk kommentar?

 • Seddas

  Dom större ligorna i WWE har väl inte ens viktklasser och vad skulle det spela för roll då allt redan är uppgjort och koreografi (stora killar dansar med inslag av brottning)?

  Analysen är att det börjar bli för många click bait-artiklar från de större svenska MMA-nyhetssidorna nu. Nån svarar snabbt på ett tweet och sidorna skapar AB-rubriker av dessa direkt. Ge oss ett ClickBaitBlocker-plugin.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Professional_wrestling_weight_classes

  While some of the smaller, independent wrestling promotions use weight classes, most of the larger promotions do not. Even if weight classes are used, they are usually not enforced due to the scripted nature of professional wrestling.

Fler Nyheter: