Nyheter

UFC Prag: Veronica Macedo möter Gillian Robertson

Av

Jonathan Damm

29/01/2019

Om mindre än en månad kommer UFC att för första gången besöka Tjeckien. Detta görs med en gala i landets huvudstad, Prag, där Jan Blachowicz och Thiago Santos kommer att stå för galans huvudmatch. Nu har ännu en match utannonserats för galan och det är ett flugviktsmöte mellan Veronica Macedo och Gillian Robertson som nu står klart. UFC utannonserade nyligen matchningen via twitter.

Macedo gick senast i maj förra året då hon förlorade mot Andrea Lee via ett enhälligt domslut på UFC Fight Night 129. Förlusten var hennes 2:a raka och hittills har hon ett matchfacit på 0-2 i UFC. Sammanlagt genom sin proffskarriär har Macedo ett matchfacit på 5-2 där 3 av vinsterna tillkommit via domslut, 1 via submission och 1 via knockout.

Robertson gick sin senaste match i september förra året då hon förlorade mot Mayra Bueno Silva via submission i 1:a ronden på UFC Fight Night 137. Förlusten bröt en vinstsvit på 2 matcher och i nuläget står Robertson med ett matchfacit på 2-1 i UFC. Robertson gjorde sin debut för organisationen under finalen av den 26:e säsongen av “The Ultimate Fighter” där hon även medverkade. Sammanlagt har Robertson ett matchfacit på 5-3 där 4 av vinsterna skett via submission och den övriga via domslut.

UFC Prag kommer att äga rum den 23:e februari i Prag, Tjeckien. Nedan kan ni se galans nuvarande matchkort.

Lätt-tungvikt: Jan Blachowicz vs. Thiago Santos
Bantamvikt: John Dodson vs. Petr Yan
Tungvikt: Marcos Rogerio De Lima vs. Stefan Struve
Flugvikt: Liz Carmouche vs. Lucie Pudilova
Lätt-tungvikt: Magomed Ankalaev vs. Darko Stosic
Fjädervikt: Daniel Teymur vs. Chris Fishgold
Lätt-tungvikt: Gian Villante vs. Michael Oleksiejczuk

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök