Nyheter

Ilir Latifi struken, går inte match på UFC 273

Av

Hugo Lindström

01/04/2022
Ilir Latifi

Ilir Latifi (15-8, 1 NC) skulle gå match mot Aleksei Oleinik (59-16-1) på UFC Columbus förra helgen, men på grund av sjukdom flyttades mötet framåt. Nu är han helt struken från galan.

Ilir Latifi struken från UFC 273

Många såg fram emot Ilir Latifis återkomst till buren förra helgen. Men på bara timmars notis fick matchen flyttas, detta samma dag som den skulle äga rum. På grund av sjukdom, icke relaterad till covid-19, lät man istället boka om matchen till en senare gala. Nu är svensken dock helt borta från matchkortet och ersatt av Jared Vanderaa (12-7).

Gått två matcher på tre år

Latifi har synts till i oktagonen relativt få gånger de senaste åren. Senast såg vi honom i fjol ta hem en seger mot Tanner Boser. En match han vann via delat domslut.

När Kimura intervjuade Latifi inför den numer inställda matchen berättade han om sina planer att tävla mer än en gång innan årsskiftet. Något som nu äventyras av den rådande situationen.

Jag vill komma tillbaka så snabbt som möjligt och tävla, men det handlar om att vara frisk och kunna gå match. Vi får fokusera på helgens match så tar vi det därifrån. Absolut vill jag tävla igen innan årets slut.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök