Jonatan Westin blogg: Då var familjen fullbordad

Tja
Sista tiden nu har vi laddat med att bara ta det lungt, lejonel (ungen) var beräknad 29dec, men som alla vet så är det januaribarn som blir de bästa vinnarna (enligt solsidan) så vi tävlingsmänniskor som vi är, bestämnde oss för natten till nyårsdagen, så så fick det bli :)
Vi kollade på serier. Dragit 2sesånger av Dexter och 3gamla sesånger av Tuf, fan vad sporten utvecklas snabbt ser man då.
Mellan avsnitten trycket jag in träning, det blir ju lätt eftersom vi hängt i Switchlifestyle gymmet på åsögatan, nära träning, nära SÖS :) kört mkt säck men medt tekniskt, filmar, kollar och förbättrar detaljer, och avslutar träningarna med styrka och någon workout.
Ett av de roligaste passen var när min vänn Tim Waage kom ner till oss, det var han som fick mig lägga gi:n på hyllan och börja med mma :)
Vi körde iaf mitts i säkert en timme, mer som ett mys och teknik pass, den hårda träningen börjar ju i dagarna. Och avslutade med lite lyft och en middag, perfekt sätt att spendera en fredag på, i söndags blev det först en ketterbell workout med:
100 swingar
90 marklyft
80 clean n jerk
70 around the world
60 Rushian twist
50 stående rodd
40 goblet Squat
30 snatch
20 crush pushups
10 strikt press
Allt på 24kg kb

Riktig syra/kondition wod

Och efter det 7ronder sw brottnings rull.

Som ni förstår så har jag hanterat nervositeten med träning :) somsagt allt går att bota med träning :)

I måndags började värkarna kicka igång, så då var det bara en lång väntan, precis som när man väntar på att gå upp i match. Men kl23 vandrar vi bort till SÖS och 03,47 är han ute 3660gr 50cm lång och frisk, glad och nyfiken.

Nya generationens fighter :)

Nästa fokus nu är att dra igång med träningen på riktigt och det ska bli så kul. Gott nytt år

20130101-153802.jpg

20130101-153823.jpg

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.
 • Petter hjerten

  Grattis och lycka till med familjen och karriären!

 • Pontus Tillberg

  Grattis till barnlyckan! :)

 • Je

  Grattis! Nu slåss du för två!

  Han ser ut som en liten JDS på den första bilden? ;)

 • Kaveh

  Grattis, detta är stort

 • Henri

  GRATTIS!!

 • Jesus saves

  Grattis!! Vackert!

 • http://frontiermma.se Pär

  Ser hy snarare ut som en miniatyr av pappa Grattis igen

 • Mange

  Grattis! och välkommen till den underbara Pappa-Klubben!

  Livet förändras!

 • Ante

  grattis !

 • Calle K

  Gratulerar till Lejonel! Gillar ni Thundercats eller :)

Fler :

3

David Häggströms blogg: Nya tag.

Hej! Jag ber om ursäkten för tystnaden, det är för att jag inte riktigt klarat av att formulera mig. Jag har tagit ett tag och reflekterat över min situation sedan jag förlorade på Cage Warriors. Det är mycket jag inte riktigt är nöjd med, och som jag försöker

8

David Häggströms blogg: Cardiff

Har anlänt till Cardiff, Wales. Jag befinner mig just nu på hotellrummet tillsammans med min käre vapendragare Thomas Bäck. Viktnedgången är ett faktum, jag känner mig avmagrad och ser ut som en skugga av mitt forna jag

4

David Häggströms blogg: En ny start!

Förlåt för tystnaden. Det slår mig att jag har varit en dålig bloggare, det har varit mer tystnad än liv på den här bloggen. Men förhoppningsvis kan jag få en nytändning nu. Jag har nyligen kommit hem från en resa med min flickvän och bror. Det är min

9

Jonatan Westin blog: boka träningslägee

Nu finns det chans att träna och komma iform till sommaren eller kanske hålla formen under sommaren alternativt starta ett nytt liv. Vare sig man är helt grön eller i bra fysik passar träningen dig. Lägret kommer bestå av en mix av crossfit, styrkelyft, ketterbell, kampaportafys, kardio. Högintensivt,