Blogg

Pannie Kianzad: My point of view

Av

Jaser Davari

10/03/2014

När det är Mats låt som spelas upp blir jag helt nervig och kan fan inte ens sitta stilla. Nu känns det riktigt bra. Kaisho är på plats med ett gäng av Mr Nice Guy supporter , pimpade och klara

1948097_10151890236962315_1724382982_n

Mats började jättefint med rörelserna han och Tue hade jobbat på , vinklar, kombos. För att därefter sätta upp för en nedtagning. Börja av att känns av Luke lite, inte stressa in i någon, men endån hålla aggressiviteten uppe. Mot slutet backade Mats en aning mycket som gav Luke en möjlighet för sin distans igen efter Mats hade träffat honom med en bra slagväxling. Fick Mats mot buren sen kom superman högern, vänster spark som viglande till och knäet.

Man kan såklart inte göra mer än att känna med Mats för han började matchen precis som planerat. Sätta upp och därefter försöka ta ner som det tyvärr inte blev någon chans till. Jag har läst runt lite och sett folk som skrivit, varför gjorde han inte utförde sin plan på ett annat sätt som att ta ner. Det var Mats plan att ta ner men man måste börja någonstans. Det är enkelt att sitta och skriva vad folk ska göra men att utföra det är en helt annan fråga. Annars tyckte jag Luke såg riktigt färsk ut och avslutade fint med sin kombo.  Även grattis till Alex och Ilir som alltid presterar!

Det var det min första gång i London och fick för mig att helgens bilder skulle tas främst med folk jag älskar att umgås, träna och mysa med. Till vänster har vi mästerfotografen Mattias som jag hittade lite överallt i London. Vi brukar ha diskussioner om allt mellan himmel och jord, synes att han är en fräsch vän med ett intressant tänk. Längst ner till höger har vi Coach Linderström som står i hörnan i varje match. Han kommer även vara väldigt aktiv under mitt camp inför Superior. Sen har vi Adam till höger. Vän, sparringpartner och pojkvän. Det var skönt att åka iväg med någon så kär, nära hjärtat och dela underbara upplevelser med.

bild 1

 

bild 2

Efter en lång lördag av att utforska London, blev det klänning, klackar och en byggarhatt jag hittade på vägen. Även skoj att se så mycket svenskar på plats.

Nu är det dock tillbaka till verkligheten och tillbaka till Rumble. Det ska tränas, för min egen del såklart och även vara partner till min klubbkamrat Anna som gör sin amatör debut på Cage Warriors. Om ni har vägarna förbi den 22 mars kommer vår egen Nicolas Dalby försvara bältet, Mathias gör proffsdebut och Damir går sin tionde proffsmatch. Grymt kort men grymma rumble fighters.

Jag ska även försöka hålla min träning och förberedelser in för Superior uppdaterade, följ gärna @panniekianzad på instagram

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök