Nyheter

Superior Challenge 23: Moraad Moreno möter Raimondas Krilavicius

Av

Alexander Clausson

30/08/2021
Moraad Moreno ground and pound

Superior Challenge närmar sig med stormsteg. I slutet av september kommer organisationen anordna gala nummer 23 i ordningen och nyligen offentliggjordes ännu en match inför eventet.

Moraad Moreno söker tredje raka vinsten

Moraad Moreno kommer ta sig an Litauens Raimundas Krilavicius, i samband med Superior Challenge 23.

Moreno är ett välkänt namn för de läsare som följer Superior Challenge. Stockholmaren har nämligen gått samtliga av sina proffsmatcher för organisationen. Debuten ägde rum 2019 och Moreno har gått totalt fyra matcher i sin karriär. De två senaste har resulterat i vinster och den senaste drabbningen ägde rum i samband med Superior Challenge 22, som gick av stapeln i maj, tidigare i år. Då stod Finlands Niko Skonbäck för motståndet och svensken tog hem segern via majoritetsdomslut. Två av domarna gav segern till Moreno och den tredje ansåg att fighten var oavgjord efter tre ronder. Morenos totala matchfacit lyder 3-1-0.

Krilavicius har hunnit med åtta matcher i sin karriär och står med ett totalt matchfacit som lyder 5-2-1 (1NC). Welterviktaren föredrar en fight på kanvasen och majoriteten av karriärens vinster har kommit via submission.

Babak Ashti – grundaren av Superior Challenge – menar att Krilavicius är Morenos erfarnaste motståndare hittills. Via organisationens pressmeddelande.

Moreno är en krigare. Om man tittar på alla hans proffsmatcher så har han bara mött tuffa motståndare och krigat sig igenom alla matcher med ett stort hjärta. Han står inför ännu en svår motståndare som också är hans mest erfarna hittills. Det blir en spännande klassisk striker vs grappler matchning.

Galan går av stapeln den 25 september och sänds på Viaplays sportpaket. Eventet äger rum på Fryshuset, i Stockholm.

Superior Challenge 23: Preliminärt matchkort

Nedan följer det preliminära matchkortet för Superior Challenge 23.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök