Jose Aldo presskonferens

Kimura Matchmaker: UFC Vegas 44

Simon Tingberg

Efter en helg utan UFC så var organisationen nu tillbaka. Detta med en Fight Night gala i Las Vegas.En gala som levererade med ett underhållande kort med flera bra matcher.

Kimura Matchmaker

Efter varje UFC gala så gör Kimuras matchmaker Simon Tingberg Kimura Matchmaker. Där matchas utvalda fighters från galan, vinnare som förlorare. Detta i tänkbara framtida matchningar.

Jose Aldo möter TJ Dillashaw

Den tidigare fjäderviktsmästaren Jose Aldo går från klarhet till klarhet i bantamviktsdivisionen. Aldo tog tredje raka segern då han besegrade fjärde rankade Rob Font genom enhälligt domslut. Detta var en bra seger för Aldo som i normala fall hade kunnat leda till en titelmatch. Men som han sa själv i segerintervjun så ser divisionen ut som den gör. Då mästaren Aljamain Sterling först ska möta interimästaren Petr Yan när nu det kan bli av. Enligt Aldo så finns därför det endast en logisk matchning kvar och det är TJ Dillashaw. Ja jag håller med. Låt dom mötas och vinnaren får en titelmatch.

TJ Dillashaw Jose Aldo

Rafael Fiziev vs Tony Ferguson

Dom två klättrande lättviktarna Brad Riddell och Rafael Fiziev möttes i den delade huvudmatchen. I en strategiskt skicklig match så var det Fiziev som avslutade Riddell med en snurrspark i den tredje ronden. Fiziev kommer nu att klättra i rankingen och efter fem segrar raka segrar i UFC så lär han nu få en stormatch. Denna skulle kunna vara mot Rafael Dos Anjos eller Tony Ferguson. Tror snarare det skulle kunna bli mot Ferguson. Denne har tre raka förluster men är ett stort namn som nu måste bevisa om han har något kvar att ge. Skulle Fiziev besegra Ferguson så har han ett gyllene läge att få ta sig an en motståndare i topp fem, som kan leda till en titelmatch.

Tony Ferguson ufc invägning

Clay Guida vs Paddy Pimblett

Clay Guida

Legenden och veteranen Clay Guida besegrade en annan veteran i form av Leonardo Santos. Efter att ha varit rejält illa ute att avslutas genom slag i den första ronden så lyckades Guida vända på steken. I den andra ronden så kunde Guida strypa ut Santos och ta hem segern. Det går ju inte att tycka illa om Guida som alltid bjuder på show år efter år. Nu mötte Guida en veteran men har gärna förut tagit sig an uppåtstigande fighters. Vill nu se honom möta Paddy Pimblett. Paddy är ett spännande tillskott i UFC som tog en seger i sin debut detta år. Paddy vill snabbt upp i lättviktens toppskikt. En veteran som Guida kan vara ett bra test innan han matchas mot rankat motstånd.

Paddy Pimblet med UFC-loggan i cirkel

Chris Curtis vs Edmen Shahbazyan

Chris Curtis

Chris Curtis tog en imponerande seger då han knockade Brendan Allen i den andra ronden. Curtis har blott gjort två matcher i UFC och gjorde debut förra månaden. Men på kort tid så har mellanviktaren gjort ett rejält avtryck i organisationen. Ett avtryck som kan ta honom till rankat motstånd. En lämplig motståndare skulle kunna vara Edmen Shahbazyan. Den unge Shahbazyan var ett spännande namn i mellanvikten men står nu på tre raka förluster. Shahbazyan som är rankad på femtonde plats står därför inte i en sits där han kan fightas uppåt i rankingen. Utan snarare att rädda sitt kontrakt. För Curtis så är det dock en möjlighet att slå sig in i topp femton.

Edmen Shahbazyan

Mickey Gall vs Donald Cerrone

Väljer nu att matcha en av förlorarna från galan. Mickey Gall förlorade mot Alex Moreno genom enhälligt domslut. Gall är en fighter som trots blandade resultat ändå gjort sig ett avtryck i organisationen efter sina vinster mot profilerna CM Punk och Sage Northcutt. Kan se Gall möta veteranen och rekordhållaren Donald Cerrone härnäst. Cerrone är på rejäl nedgång efter fem raka förluster. Senaste var mot just Moreno så ett möte mot Gall vore därför logiskt sportsligt. Men också en fight som kan locka fans.

Donald-Cerrone invägning

 

-1
Dana Sad
Dana Happy
Här är den svenska landslagstruppen inför VM! – ”Vi hjälper varandra som ett TEAM”
Hett
David Jacobsson sparkar Anatoly Tarasenko
David Jacobsson inför huvudmatch på Fight Club Rush 11 – ”Jag är bättre än honom överallt, men han har bättre skägg”
Hett
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.